Help Sales ÁSZF

Marilyn, a szexbomba

A mai posztnak semmilyen különleges aktualitása nincs, azt az egyet kivéve, hogy a napokban valamiért eszembe jutott kora tinédzserkorom egyik kedvenc filmje, a Van, aki forrón szereti, benne Jack Lemmonnal, Tony Curtis-szel és természetesen a csodálatos Marilyn Monroe-val.

3 Tovább

A tanú és az árvíz

A mai egy rövid poszt lesz, de nem bírtam megállni, hogy ne tegyem ki, annyira illik ide és akkora klasszikusról van szó. Mi más is lehetne, mint az A tanú című film, annak is az árvizes jelenete.

1 Tovább

A Beatles 18 embernek játszik

Ma már nehéz elképzelni, de nem sokkal azelőtt, hogy berobbantak volna a köztudatba, előfordult, hogy a The Beatles gyakorlatilag üres terem, 18 néző előtt lépett fel. Most képeket is mutatunk az esetről.

0 Tovább

A letekerhetetlen kupakok kora

Valamikor a nyolcvanas években járunk. Már kapható többféle üdítő, barna kóla, szőke kóla (...), egyetlen közös jellegzetességük a szinte eltávolíthatatlan kupak. Ma erre emlékezünk.

5 Tovább

Barry Obama, a diszkócsávó

Mindenki rejteget valahol a fiók mélyén egy-két olyan képet, amiről a legszívesebben nem is venne tudomást, mégsem tud megszabadulni tőle. Ezek jellemzően a középiskolai évek során készült fotók elképesztő hajzatokkal és ruhákkal. Még az amerikai elnök is...

0 Tovább

Emlékkönyv

blogavatar

Emlékek, tárgyak, történetek a 70-es, 80-as és 90-es évekből. Nem csak a szépre emlékezünk.

Utolsó kommentek