Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen is volt: a harci robogó

A Vespa 150 TAP a legendás robogó egy, a hadsereg igényei szerint módosított változata volt. Nem állítom, hogy nem furcsa első ránézésre, viszont az ötvenes évek második felében komoly hasznát vették.

0 Tovább

Azok a régi jó hamburgerek!

Nagyszerű hamburgereket lehet kapni ma már Magyarországon is (na, nem túl sok helyen, de azért akad), ám aki már tudatánál volt a rendszerváltás előtt, aligha feledi a csalamádés, buciba pakolt, eredeti magyar változatot.

1 Tovább

Amikor eldőlt Michael Jackson sorsa

Bár sosem voltam Michael Jackson rajongója, azt nem lehet nem elismerni, hogy zenéjével alapvetően meghatározta (főleg a 80-as évek) popzenéjét. Hihetetlen, de napokon belül immár 4 éve lesz, hogy nincs köztünk. Most az is kiderült, milyen kevésen múlt, hogy az lett belőle, aki.

0 Tovább

A nagy túrórudi-rejtély

Magyarságtudatunk fontos eleme ez az édesség, melynek számtalan váll- és alfaja van. Aki találkozott már külföldön élő magyarokkal, az alátámaszthatja: a "mit hozzak hazulról?" kérdésre adott egyik leggyakoribb válasz a "Túró Rudit". De miért?

0 Tovább

Schwarzenegger néniknek feszít

A mai poszt rövid lesz, de nem is nagyon lehet mit hozzátenni, hiszen néha egy kép többet mond száz szónál. Sokunk egykori nagy kedvence, a későbbi kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger ugyanis izmokat mutogat öreg néniknek - nekem ez a nap eddig legviccesebb képe.

0 Tovább

Emlékkönyv

blogavatar

Emlékek, tárgyak, történetek a 70-es, 80-as és 90-es évekből. Nem csak a szépre emlékezünk.

Utolsó kommentek