Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A magyar foci végnapja

Szomorú évfordulót ül ma a magyar labdarúgás: 1986. június 2.-án a magyar válogatott 6-0-ra kikapott a Szovjetunió együttesétől a mexikói világbajnokságon. Akkor és ott nagyon sok minden véget ért.

3 Tovább

Reagan és a mackóalsó

Amikor megláttam ezt a képet, rögtön tudtam, hogy ezt muszáj leszek kitenni ide a blogra. Egyszerűen annyira ellentmondásos, vicces és elképesztő, hogy az ember nem tudja kiverni a fejéből.

1 Tovább

Gyerekkorunk kedvenc csokis keksze

25 forint 50 fillér. Egészen pontosan ennyibe került a Zamat gyár csokis Tere-Fere keksze és őszintén szólva a zamatát (...) a mai napig a számban érzem. A doboz alján pedig ott volt a kivágható zsiráf.

8 Tovább

Szállítsa állítva!

Finoman szólva is megdöbbentő dologra leltem a minap az interneten, ahol egy képen azt láttam, hogy egymás után pakolják be a vadonatúj autókat egy vonatba. Ebben eddig nem lett volna semmi különleges, ám az autókat FÜGGŐLEGESEN szállították. Finoman szólva is kíváncsivá tett, miről van itt szó.

1 Tovább

A távirányítós autó

A távirányítós autó egyike volt a játszótéri és iskolai státuszszimbólumoknak, elképesztő, milyeneket lehetett villogni vele, különösen, amikor az ember az elsők egyike volt, akinek az autóját tényleg táv lehetett irányítani, azaz eltűnt a köldökzsinór az irányító egység és az autó között.

3 Tovább

Emlékkönyv

blogavatar

Emlékek, tárgyak, történetek a 70-es, 80-as és 90-es évekből. Nem csak a szépre emlékezünk.

Utolsó kommentek