Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hahota

Kicsi volt, és elő lehetett rá fizetni az iskolában. Igazság szerint többször volt vicces, mint nem, ráadásul mérete miatt nagyon jól lehetett zsebben hordani és tökéletesen elfért a WC-ülőke mögött, ha az ember némi olvasnivalót akart rejtegetni az egyik legfontosabb helyen.

1 Tovább

Ha nyár, akkor Tüskevár

A nyári iskolai szünet kezdetekor a Magyar Televízió mindenkori programigazgatója (vagy legyen bármi más a titulus), automatikusan bevési a struktúrába a Tüskevár című sorozatot. Az ismétléscunamiról ugyan megvan a véleményem, de ebben az esetben a bűn több, mint bocsánatos.

14 Tovább

Északi szépségek a világ tetején

Az első igazi, az egész világot (na jó, majdnem...) átfogó szépségkirálynő az 1951-ben megkoronázott svéd Kerstin "Kiki" Håkansson volt. Ma folytatjuk sorozatunkat, következzen 1952, amikor már két nagy sorozat versengett egymással, de mindkettőt északi szépség nyerte.

0 Tovább

A kazettás magnó és a VHS kora

Az interneten keresgélve találtam erre a képre, amin szinte minden rajta van, ami a nyolcvanas (és részben a kilencvenes) éveket meghatározta - legalábbis ami a technikai újdonságokat illeti.

3 Tovább

Pártfőtitkár gatyában

A mai bejegyzés lényege tulajdonképpen nem az én szövegem lesz, hanem egyetlen kép. Mentségemre szolgáljon, hogy egy ilyen kép mellé nehéz is bármit írni...

2 Tovább

Emlékkönyv

blogavatar

Emlékek, tárgyak, történetek a 70-es, 80-as és 90-es évekből. Nem csak a szépre emlékezünk.

Utolsó kommentek