Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Reagan és a mackóalsó

Amikor megláttam ezt a képet, rögtön tudtam, hogy ezt muszáj leszek kitenni ide a blogra. Egyszerűen annyira ellentmondásos, vicces és elképesztő, hogy az ember nem tudja kiverni a fejéből.

1 Tovább

Gyerekkorunk kedvenc csokis keksze

25 forint 50 fillér. Egészen pontosan ennyibe került a Zamat gyár csokis Tere-Fere keksze és őszintén szólva a zamatát (...) a mai napig a számban érzem. A doboz alján pedig ott volt a kivágható zsiráf.

8 Tovább

A távirányítós autó

A távirányítós autó egyike volt a játszótéri és iskolai státuszszimbólumoknak, elképesztő, milyeneket lehetett villogni vele, különösen, amikor az ember az elsők egyike volt, akinek az autóját tényleg táv lehetett irányítani, azaz eltűnt a köldökzsinór az irányító egység és az autó között.

3 Tovább

Csacska macska mocska

Ma ünnepli 70. születésnapját Ternovszky Béla, minden idők legjobb magyar rajzfilmjének, a Macskafogónak a rendezője (és ne feledkezzünk meg persze a Mézga-sorozatról, Doktor Bubóról és a többiekről sem...). Miközben sok boldogságot kívánunk neki, egyúttal felidézzük e csodás filmet is - remélhetőleg a ti segítségetekkel.

5 Tovább

Brinkmann professzor és a többiek

Az orvosos sorozatok mindig is hatalmas népszerűségnek örvendtek, bizony, bizony, már a Vészhelyzetet és a még most is futó Grace klinikát megelőző időkben is. A nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek első felében keddenként egy ország ült le a tévé elé, hogy megnézze az A klinika következő részét.

0 Tovább

Emlékkönyv

blogavatar

Emlékek, tárgyak, történetek a 70-es, 80-as és 90-es évekből. Nem csak a szépre emlékezünk.

Utolsó kommentek