Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hahota

Kicsi volt, és elő lehetett rá fizetni az iskolában. Igazság szerint többször volt vicces, mint nem, ráadásul mérete miatt nagyon jól lehetett zsebben hordani és tökéletesen elfért a WC-ülőke mögött, ha az ember némi olvasnivalót akart rejtegetni az egyik legfontosabb helyen.

1 Tovább

A kazettás magnó és a VHS kora

Az interneten keresgélve találtam erre a képre, amin szinte minden rajta van, ami a nyolcvanas (és részben a kilencvenes) éveket meghatározta - legalábbis ami a technikai újdonságokat illeti.

3 Tovább

Azok a régi jó hamburgerek!

Nagyszerű hamburgereket lehet kapni ma már Magyarországon is (na, nem túl sok helyen, de azért akad), ám aki már tudatánál volt a rendszerváltás előtt, aligha feledi a csalamádés, buciba pakolt, eredeti magyar változatot.

1 Tovább

A letekerhetetlen kupakok kora

Valamikor a nyolcvanas években járunk. Már kapható többféle üdítő, barna kóla, szőke kóla (...), egyetlen közös jellegzetességük a szinte eltávolíthatatlan kupak. Ma erre emlékezünk.

5 Tovább

A magyar foci végnapja

Szomorú évfordulót ül ma a magyar labdarúgás: 1986. június 2.-án a magyar válogatott 6-0-ra kikapott a Szovjetunió együttesétől a mexikói világbajnokságon. Akkor és ott nagyon sok minden véget ért.

3 Tovább
«
1234

Emlékkönyv

blogavatar

Emlékek, tárgyak, történetek a 70-es, 80-as és 90-es évekből. Nem csak a szépre emlékezünk.

Utolsó kommentek