Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pártfőtitkár gatyában

A mai bejegyzés lényege tulajdonképpen nem az én szövegem lesz, hanem egyetlen kép. Mentségemre szolgáljon, hogy egy ilyen kép mellé nehéz is bármit írni...

2 Tovább

A zseniális Doktor Bubó

Mi vagyunk az az utókor, aki beszél Doktor Bubóról, pontosabban nem is róla, hanem (egyik) szülőatyjáról, a ma 79 éves Nepp Józsefről. Miközben teljes szívünkből boldog születésnapot kívánunk neki, visszaemlékezünk gyerekkorunk egyik kedvenc rajzfilmsorozatára is.

0 Tovább

Schwarzenegger néniknek feszít

A mai poszt rövid lesz, de nem is nagyon lehet mit hozzátenni, hiszen néha egy kép többet mond száz szónál. Sokunk egykori nagy kedvence, a későbbi kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger ugyanis izmokat mutogat öreg néniknek - nekem ez a nap eddig legviccesebb képe.

0 Tovább

A tanú és az árvíz

A mai egy rövid poszt lesz, de nem bírtam megállni, hogy ne tegyem ki, annyira illik ide és akkora klasszikusról van szó. Mi más is lehetne, mint az A tanú című film, annak is az árvizes jelenete.

1 Tovább

Barry Obama, a diszkócsávó

Mindenki rejteget valahol a fiók mélyén egy-két olyan képet, amiről a legszívesebben nem is venne tudomást, mégsem tud megszabadulni tőle. Ezek jellemzően a középiskolai évek során készült fotók elképesztő hajzatokkal és ruhákkal. Még az amerikai elnök is...

0 Tovább
«
12

Emlékkönyv

blogavatar

Emlékek, tárgyak, történetek a 70-es, 80-as és 90-es évekből. Nem csak a szépre emlékezünk.

Utolsó kommentek