Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pártfőtitkár gatyában

A mai bejegyzés lényege tulajdonképpen nem az én szövegem lesz, hanem egyetlen kép. Mentségemre szolgáljon, hogy egy ilyen kép mellé nehéz is bármit írni...

2 Tovább

A felfújható melltartó

Bő hat évtizeddel ezelőtt sokkal nehezebb volt a nők dolga, mint manapság és nem csupán az esélyegyenlőtlenség miatt, hanem azért is, mert ha dekoratívabbnak akartak látszani, kénytelenek voltak a tüdejükre hagyatkozni.

0 Tovább

Schwarzenegger néniknek feszít

A mai poszt rövid lesz, de nem is nagyon lehet mit hozzátenni, hiszen néha egy kép többet mond száz szónál. Sokunk egykori nagy kedvence, a későbbi kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger ugyanis izmokat mutogat öreg néniknek - nekem ez a nap eddig legviccesebb képe.

0 Tovább

Marilyn, a szexbomba

A mai posztnak semmilyen különleges aktualitása nincs, azt az egyet kivéve, hogy a napokban valamiért eszembe jutott kora tinédzserkorom egyik kedvenc filmje, a Van, aki forrón szereti, benne Jack Lemmonnal, Tony Curtis-szel és természetesen a csodálatos Marilyn Monroe-val.

3 Tovább

Reagan és a mackóalsó

Amikor megláttam ezt a képet, rögtön tudtam, hogy ezt muszáj leszek kitenni ide a blogra. Egyszerűen annyira ellentmondásos, vicces és elképesztő, hogy az ember nem tudja kiverni a fejéből.

1 Tovább

Emlékkönyv

blogavatar

Emlékek, tárgyak, történetek a 70-es, 80-as és 90-es évekből. Nem csak a szépre emlékezünk.

Utolsó kommentek